| PRODUCT/PRIVATE LABELED SEARCH: |
Click on the Products tab to search for non-test kit items. Enter the SDS Identifier # in the Product Name or Product Number search box. For AquaPhoenix branded items search the main item number, without the size designation code. (-A,-B,-C,-D,-G,-L,-P,-Q,-T) For example use: PH1605-A search by PH1605 For CHEMetrics branded items search the main item number, without the leading product class designation. (A-,C-,K-,I-,R-,S-) For example use: A-0004 search by 0004 Search via the SDS IDENTIFITER location on the label as show on the right. |
|
|
TEST KIT SEARCH: |
Click on the Test Kits tab to search for any AquaPhoenix or CHEMetrics branded test kit offerings. Please use the Code / Catalog # that corresponds to the test kit rather than the product code for the kit components. For example use: K-XXXX, TKXXXX, 123456, etc. to return all SDS documents for the components of the test kit. |
| # | Test Kit ID | Test Kit Name |
|---|
| # | Product Name | Manufacturer | Format Type | Country | Language | Date | Details | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 501 | Sodium Hydroxide 10.0N (S25550) | AquaPhoenix Scientific | WHMIS-Canada | French Canadian | 2/26/2020 | View | ||
| 502 | Bromphenol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25848) | AquaPhoenix Scientific | GHS-United States | English | 2/26/2020 | View | ||
| 503 | Bromphenol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25848) | AquaPhoenix Scientific | WHMIS-Canada | French Canadian | 2/26/2020 | View | ||
| 504 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S05149) | AquaPhoenix Scientific | GHS-United States | English | 2/26/2020 | View | ||
| 505 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S05149) | AquaPhoenix Scientific | WHMIS-Canada | French Canadian | 2/26/2020 | View | ||
| 506 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25207A) | AquaPhoenix Scientific | GHS-United States | English | 2/26/2020 | View | ||
| 507 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25207A) | AquaPhoenix Scientific | WHMIS-Canada | French Canadian | 2/26/2020 | View | ||
| 508 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25207B) | AquaPhoenix Scientific | GHS-United States | English | 2/26/2020 | View | ||
| 509 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25207B) | AquaPhoenix Scientific | WHMIS-Canada | French Canadian | 2/26/2020 | View | ||
| 510 | Bromthymol Blue Indicator Solution 0.04% w/v (S25207) | AquaPhoenix Scientific | GHS-United States | English | 2/26/2020 | View |